Menü Bezárás

Rólunk mondták

Vendégeink, ügyfeleink különböző módon adnak a konzultációval, velünk, és a velük való történésekkel kapcsolatban visszajelzést. Legtöbbjük, mivel személyes és privát dolgokról van szó így a névtelenséget kéri.
 És mi ezt tiszteletben tartjuk. 

“Csak a kíváncsiság hajtott. Gondoltam ha itt van garancia akkor veszteni valóm nincs. Viszont a kapott információ ledöbbentett. Alig mondtam pár dolgot és mégis “belém láttak”. Ami jó volt, mert végre meg tudtam nyílni és elmondani ami bánt, amitől szenvedek. Azt hittem majd teljesen általános dolgokról beszélnek, de nem. Nagyon is ott volt a lényeg ami az életemet láttatta velem úgymond kívülről is. Köszönöm, hogy így együtt éreztetek velem, hogy megértettetek engem. Köszönöm a segítséget. Hálás vagyok nektek.”
Gábor

“Neked is szeretném megköszönni a sok segítséget. Nagyon hálás vagyok nektek. Ti adtátok meg a lökést a döntésemhez. Sikerült a jogsim. A másik, válófélben vagyok. Nem fojtok magamba semmit. Nagyszerűen érzem magam. Boldog vagyok. Mindenképp megyek majd hozzátok később, lezajlik a válás, utána. Még egyszer nagyon köszönöm amit értem tettetek. Nagyon hálás vagyok! A jóisten áldjon benneteket. További szép napot! Jó munkát. A világnak nagy szüksége van rátok.”
(Név nélkül kérte a megjelenést)

“A veletek töltött egy órás konzultáció alatt rengeteg mindent megtudtam, amik segítettek abban, hogy megszabaduljak a hosszú hosszú évek óta összegyűlt dühömtől. Szinte hihetetlen volt, hogy mi mindent láttok, éreztek és hogy az milyen sokkoló is tud lenni. Mondhatni “fejbe vert” a sok felismerés. De kellett ez, hogy kóvályogva ugyan, de el tudjak indulni egy szeretetteli élet felé. Hálásan köszönöm nektek és tiszta szívből kívánom, hogy nagyon sokan eljussanak hozzátok és megtapasztalhassák ezt a mindent átható nyugalmat, ami azóta is velem van”
(Név nélkül kérte a megjelenést)

“Nem értettem miért nő a párom és köztem a távolság. Nem azért hanyagoltam el mert nem szerettem, hanem mert estére mindig teljesen kifáradtam. Azt hittem az a jó, ha keményen dolgozom és több pénzt viszek haza. A hölgyek tanácsára minden nap előbb mentem haza mint előtte és meghallgattam a párom problémáit is. A siker gyorsan jött, nem csak ő lett boldogabb, hanem én is. Megértettem hogy kell a közös idő és szeret engem. Egy kicsit csökkentettem a fordulatszámot és meglepetésemre a párkapcsolatomban, sőt még a munkámban is kedvező változást, megbecsülést hozott. Rájöttem ha otthon minden rendben van, azt a munkám is tükrözi. Hálás vagyok a segítségért.
Zoltán” 

“El voltam veszve, és nem tudtam, nem értettem, hogy mi zajlik bennem, körülöttem. Úgy éreztem egyedül nem tudom megoldani a helyzetemet. A segítség amit kaptam felbecsülhetetlen. Végre átláttam és megértettem a miérteket. Sokat segített a terápia.
Köszönöm.”
Péter

“Jól éreztem magam Anikóval és Tímeával. Nagyban segítették a megértését a helyzetemnek. És jó volt, hogy megerősítettek abban is amit már régóta éreztem, csak nem mertem megtenni. Most viszont már tudom, hogy muszáj lesz. Voltak új információk is amikre nem is gondoltam volna. Viszont most úgy érzem ezek is segítségemre lesznek.”
S.K.

“Munkával kapcsolatban érdekelt a segítség. Nem tudtam magamtól elldönteni, hogy jó úton haladok e? Jó e az amit csinálok? Sikerem lesz e benne? De a terápia folyamán megnyugodtam és meggyőződhettem, hogy helyes irányban vagyok.
Nagy kő esett le a szívemről. Hiszen fontos dolgokról, a jövőmről volt szó.
Hálásan köszönöm a megerősítést, a bíztatást, a plusz energiát amit tőletek kaptam! 😀
Ilona

“Nőiesség témában kerestem fel a Hölgyeket. Párkapcsolatban élek. És éreztem, hogy szükségem van jó tanácsokra. Viszont nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent tanulhatok ilyen rövid idő alatt. És a páromról is kaptam információt, így sikerült sokkal jobban megérteni a lelki világát és a benne végbemenő folyamatokat. Ez is nagy segítség volt a tovább lépéshez, a megértéshez. És majd a fejlődéshez is. Még keresni foglak titeket! Nagy kincs vagytok! Köszönöm. :)”
J.

“60 éves vagyok. Elfáradtam, fáj a derekam a csipőm a munkahelyen való ücsörgéstől. Váltani szerettem volna de féltem a változástól, és, hogy nem kellek már ennyi idősen más munkahelyre. Tanácstalan voltam, hogy merjek e lépni más irányba.
A terápia során kaptam fizikai szintű kezelést is. Ami a mozgásomban segített. Végre gond nélkül indultak a napok utána. Az aromaterápiás illóolaj is szintén nagy segítség volt. Legyőztem segítségével a belső félelmeimet. Beadtam a felfrissített önéletrajzomat. Bár nem kaptam még új munka helyet. De nem adom fel. Akarom a változást mert tudom, hogy sokkal jobb lesz. És itt minden segítséget és energiát megkaptam hozzá.”
Mária

“Az életutammal kapcsolatban volt kérdésem. Nem voltam benne biztos, hogy merre tovább. Mi lenne a jó nekem. Timi és Anikó rávilágított, hogy túlságosan is mereven osztom be a magamra szánt időimet is. És bizony szét is forgácsolom ezzel magam. Nem tudok egyvalamiben igazán elmélyülni és átadni magam. Teljesen igazuk volt, elismerem. Így hát az utam most az, hogy jobban magamra tudjak koncentrálni és egy valamiben megtaláljam önmagam és abban tudjak feltöltődni. Érdekes volt számomra, hogy semmi ismeretség alapján is így ráéreznek a dolgokra, és persze ilyen jól “látnak” engem is.”
T.Éva

Életútsegítő választerápián voltam Tímeánál és Anikónál. Minimális információt adtam meg a kérdéses élethelyzetemről, ők pedig gördülékenyen együttműködve nagyon jól ráéreztek, miről van szó! Sokat segített, hogy megvilágították a hátterét annak, milyen folyamatok zajlanak az egyes szereplők lelkében, és milyen irány hozhatja a legjobbakat. Nem csak információt kaptam, hanem egy oldódási folyamat is elindult bennem, és egy fokozottabb odafordulást, együttérzést tapasztalok a lelkem felé. Köszönöm.”

Kérésére: “Névtelenül szeretném, ha megjelenne.”

“A munkám érdekelt, és, hogy mit tudnak mondani velem kapcsolatban. Érdekel az ezotéria is, a hobbim erre irányul. Meglepően pontos elemzést kaptam a lelki világomról, az érzelmeimről. A munkámmal kapcsolatban is, ami tudtam, hogy már lefáraszt és sok energiát vesz el. Örültem, hogy a hobbim viszont jó irány a jövővel kapcsolatban. És bár nem kérdeztem, de a párkapcsolatom is szóba került, mert Anikó  jól látta, hogy ott is van probléma és van mit rendbe rakni. Jó volt, hogy rögtön kaptam könyv címet is ami segíthet, és egyéb útmutatásokat, hogy merre induljak el.”
V. 

“Párkapcsolatban élek. De megjelent egy másik férfi az életemben. Vonzott, de tudtam, hogy én mégsem őt akarom. Szeretem a Kedvesem. Viszont nem értettem miért jelent meg az életemben. Biztos oka volt. Erre kerestem a választ. És meg is kaptam a tanácsadás során. Megnyugodott a lelkem ahogy megértettem jelenlétét és a vonzódásom okát is. Már tudom, hogy semmi sem történik véletlenül. Viszont segítséget is adott, hogy ne rúgjam fel a párkapcsolatom. És nem bántam meg ezt a döntést később sem.
Sokat segítettek a Hölgyek. Örök hálám.”
Üdvözlettel: Anami

“Párkapcsolati gondom volt. A menyasszonyom furcsa mód viselkedett. Bár össze vesztünk de úgy éreztem semmi sem indokolja, hogy így eltaszítson időközönként magától. Ezért kerestem meg Anikót és Tímeát. Ahogy feltárták előttem a folyamatokat úgy tisztult ki végre minden. És értettem meg a párom reakcióit is. Aztán el is tudtam fogadni a megértés által, hogy valami végzetes hibát követtünk el. Az érzelmeink megváltoztak és a kommunikációnk is. Nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyen egymás lelkébe tapostunk. De már mindent értek. És köszönöm a segítséget.”
Tamás

Egy pár is írt nekünk akik külön-külön jelentkeztek konzultációra:

Szia! Pozitív tapasztalataim vannak az ÉVT-vel kapcsolatban. Jól éreztem magam, tetszett, hogy kötetlenül lehet Veletek beszélgetni. Csak a kérdésemet tettem fel, mást nem mondtam, de már mondtátok is egymás után az infókat rólam, ami segít megérteni a dolgokat. A probléma gyökere egy teljesen más területen van, mint amire a kérdésem irányult, de így lehet hatékonyan megoldani, hiszen minden mindennel összefügg. Könyv ajánlót is kaptam, amit azóta el is kezdtem olvasni. Tetszettek az illóolajok is, csak pozitív dolgot tudok Rólatok mondani. 
Dávid

Anita:
amikor elindultunk a natura napra, még nem tudtam mi vár rám. Nem tudtam milyen témakörben szeretnék válaszokat kapni. Szerencsére sikerült időpontot foglalni hozzátok. A beszélgetés nagyon sokat segített abban, hogy megértsek néhány dolgot saját magammal illetve a párkapcsolatom státuszát illetően. Sok hasznos információt kaptam tőletek, amit mindenképpen beillesztek a hétköznapjaimba. Jól éreztem magam, és a beszélgetés alatt fel is töltődtem pozitív energiával. Már most más szemmel látom a dolgokat. A könyvet amit nekem ajánlottatok még aznap meg is rendeltünk. Kíváncsian várom és köszönöm, hogy rávilágítottatok a megoldandó feladataimra, miközben teljesen máshol kerestem a választ. 
Szép napot Nektek, hálás köszönet!