Menü Bezárás

Bemutatkozás

IMG_6940-224x300

Kocsis Tímea

2004-ben indult a pályafutásom. De 2014-ben teljesedett ki egy vállalkozás formájában. Ekkorra már sok mindent tanultam és folyamatosan alkalmaztam is. Energiagyógyászat különböző formái és masszázsok voltak az évek során a kiinduló tevékenységeim. Energiagyógyászként kezeim között alakult ki a Szív-EnergyOn kezelés és a Senses fejmasszázs és energiakezelés is. A lélekgyógyászat a tapasztalatimnál fogva fejlődött a hosszú évek során.
A segítő folyamatokat a tisztánérzés támogatja. Mely az emberi energiarendszerből kapott érzelmi és lelki folyamatok információinak egy leképezése számomra, melyek mélyen eltemetett, és tudat alattiak is lehetnek.

Az évek során felhalmozódott tapasztalatok aztán továbblépésre sarkalltak. Így kialakult az Életútsegítő Választerápia Anikóval. Kettőnk képességeit és tapasztalati tudását összeadva még hatékonyabban vagyunk képesek segíteni a hozzánk fordulóknak.

ani_kép

Glück Anikó

2016-ban találkoztam a Piramis Szellemi Tarot-val, ami meghatározó szerepet kapott az életemben, hiszen mindent tartalmaz ami az ember életére hatással lehet, sőt többet is, válaszokat kaphat a lét azon részeire amit akarattal nem befolyásolhatunk, a lélek és a tudatalatti működésére is. 
Ahogy tanultam, ismerkedtem ezzel a fantasztikus rendszerrel, bennem is nagy változásokat hozott,  megértettem az életemben felmerülő örömöket, fájdalmakat, kérdéseket, melyeket így sokkal könnyebben dolgoztam fel és ezáltal fejlődni is tudtam. 

Jó ideje találkozom emberekkel hogy megosszák velem érzéseiket, fájdalmaikat, félelmeiket vagy kérnek útmutatást és örömmel segítek. Nem csak a tarot segítségével hanem más technikákkal is, ami testi, lelki gyógyulást és öngyógyító folyamatokat is beindíthat. 
Az angyali kommunikáció, a tisztánérzés és az évek során összegyűlt tapasztalat segít, hogy még inkább megérthessem és segíthessem a hozzám fordulókat.